Parhaat tomaattireseptit

Kotitekoinen ketsuppi

Ainekset
10 kpl
NAMS tomaattia
2 kpl
valkosipulin kynttä
4–5 rkl
oliiviöljyä
2–3 rkl
hyvin kypsynyttä balsamicoa
suolaa
mustapippuria
halutessa tippa hunajaa tai pieni herukan lehti
Valmistus

Halkaise tomaatit ja paahda ne 150 asteessa noin kaksi tuntia.

Nosta paahdetut tomaatit pöydälle ja anna jäähtyä. Laita jähtyneet tomaatit tehosekoittimeen ja poraa ihan sileäksi. Lisää sitten vähitellen loput ainekset ja jatka poraamista.

Halutessasi voit lisätä viimeisenä tipan hunajaa tuomaan maitohappobakteereja ketsuppiin.

Katso myös

Uusimmat videot

Embedded thumbnail for Tomaatti-leipäsalaatti
5 kuukautta 1 päivä ago
Embedded thumbnail for Glögimarinoidut NAMS tomaatit
5 kuukautta 2 viikkoa ago
Embedded thumbnail for Vaivaton vegemuhennos
11 kuukautta 2 viikkoa ago
Embedded thumbnail for Harissa papupata
11 kuukautta 2 viikkoa ago