Nämä elintarvikkeet on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.
Parhaat tomaattireseptit

Tilli-tomaattikastike
Ainekset
6 kpl
|
NAMS tomaattia
|
3 rkl
|
giniä
|
1 dl
|
hyvää oliiviöljyä
|
1
|
valkosipulin kynsi
|
2 rkl
|
timjamihunajaa
|
3–4
|
tillin pehmoista vartta lehtineen
|
suolaa
|
Valmistus
Halkaise tomaatit, laita ne uunipellille ja paahda uunissa 140 asteessa kolme tuntia. Sammuta uuni ja jätä yöksi uuniin jäähtymään.
Laita seuraavana päivänä tomaatit purkkiin. Lisää sekaan kaikki muu, paitsi öljy ja poraa sileäksi. Lisää öljy lopuksi ja poraa se emulsioksi muun kastikkeen kanssa.
Kastike säilyy hyvin muutaman viikon mutta minulla tämä kului muutamassa päivässä.