Parhaat tomaattireseptit

nams tomaatticarpaccio

Tomaatticarpaccio ja Rucola-inkiväärisalsaa

Ainekset
400 g
NAMS tomaatteja
3 cm pätkä
inkivääriä
3
kevätsipulia
0,5 dl
auringonkukkaöljyä tai rypsiöljyä
2 rkl
sherryviinietikkaa
1/4
vihreää chiliä
1/2 rs
Mimis Rucolanversoa
1 rkl
oliiviöljyä
gourmet suolaa
Valmistus

Tee ensin salsa. Raasta inkivääri, pilko kevätsipulit. Poista chilistä siemenet ja pilko pieneksi.

Laita pannulle öljyä ja freesaa kevätsipuleita hetki. Lisää pannulle sherryviinietikka ja kiehauta nopeasti. Leikkaa rucolanversoja muutaman kerran veitsellä. Yhdistä kaikki salsan aineet kulhossa, sekoita ja anna maustua hetki. 

Leikkaa tomaatista siivuja ja asettele ne lautaselle hieman limittäin. Ripottele päälle gourmetsuolaa. Levitä päälle salsaa ja rouhi päälle hieman mustapippuria. Koristele rucolanversoilla.

Katso myös

Uusimmat videot

Embedded thumbnail for Rapsakat tomaattileivät
1 päivä 14 tuntia ago
Embedded thumbnail for Laskiaispullat twistillä
2 viikkoa 3 päivää ago
Embedded thumbnail for Kaapin tyhjennys pasta
Yksi kuukausi 4 päivää ago
Embedded thumbnail for Tomaattinen saaristolaisleipä
3 kuukautta 12 tuntia ago

Nämä elintarvikkeet on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Hyvää Suomesta -merkki voi olla pakkauksessa myös näin.

Sydänliiton hyväksymä merkki, joka kertoo suolan ja rasvan kohtuullisesta määrästä.

Merkki osoittaa, että yritys noudattaa Laatutarha-ohjeistoa.