Parhaat tomaattireseptit

Kotitekoinen ketsuppi

Ainekset
10 kpl
NAMS tomaattia
2 kpl
valkosipulin kynttä
4–5 rkl
oliiviöljyä
2–3 rkl
hyvin kypsynyttä balsamicoa
suolaa
mustapippuria
halutessa tippa hunajaa tai pieni herukan lehti
Valmistus

Halkaise tomaatit ja paahda ne 150 asteessa noin kaksi tuntia.

Nosta paahdetut tomaatit pöydälle ja anna jäähtyä. Laita jähtyneet tomaatit tehosekoittimeen ja poraa ihan sileäksi. Lisää sitten vähitellen loput ainekset ja jatka poraamista.

Halutessasi voit lisätä viimeisenä tipan hunajaa tuomaan maitohappobakteereja ketsuppiin.

Katso myös

Uusimmat videot

Embedded thumbnail for Tomaattijäätelö
3 viikkoa 4 päivää ago
Embedded thumbnail for Uunipasta
Yksi kuukausi 2 viikkoa ago
Embedded thumbnail for Tabouleh salaatti
2 kuukautta 1 viikko ago

Nämä elintarvikkeet on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Hyvää Suomesta -merkki voi olla pakkauksessa myös näin.

Sydänliiton hyväksymä merkki, joka kertoo suolan ja rasvan kohtuullisesta määrästä.

Merkki osoittaa, että yritys noudattaa Laatutarha-ohjeistoa.