Parhaat tomaattireseptit

Tomaattihillo

Ainekset
5 kpl
NAMS tomaattia
100g
hillosokeria
1/2
vaniljatankoa
3–4 rkl
vettä, valkoviiniä tai tomaattimehua
Valmistus

Kalttaa tomaatit ja poista kuori sekä siemenistä niin paljon kuin mahdollista. Laita kattilaan käsitellyt tomaatit, sokeri ja neste ja kuumenna.

Halkaise sillä välin vaniljatanko ja kaavi siemenet kattilaan. Laita vielä itse vaniljatankokin sekaan. Keittele, kunnes seos on kiehunut noin puoleen, tässä menee noin 15 minuuttia.

Purkita puhtaaseen purkkiin kuumana, sulje kansi. Käännä purkki ylösalaisi, jos haluat umpioida hillon pidempää säilyvyyttä varten. Voit myös laittaa hillon suoraan tarjoiluastiaan ja kylmään odottamaan käyttöä.

Katso myös

Uusimmat videot

Embedded thumbnail for Tomaattinen saaristolaisleipä
Yksi kuukausi 1 päivä ago
Embedded thumbnail for Tomaattijäätelö
2 kuukautta 3 päivää ago
Embedded thumbnail for Uunipasta
2 kuukautta 3 viikkoa ago
Embedded thumbnail for Tabouleh salaatti
3 kuukautta 2 viikkoa ago

Nämä elintarvikkeet on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Hyvää Suomesta -merkki voi olla pakkauksessa myös näin.

Sydänliiton hyväksymä merkki, joka kertoo suolan ja rasvan kohtuullisesta määrästä.

Merkki osoittaa, että yritys noudattaa Laatutarha-ohjeistoa.