Parhaat tomaattireseptit

Tomaattinen linssisalaatti

Ainekset
3 kpl
NAMS tomaattia
2 dl
begulalinssejä
1
punasipuli
1 nyrkillinen
persiljaa
ripaus
viinisuolaa ja viinipippuria
2–3 rkl
valkoviinietikkaa
laadukasta oliiviöljyä
1/2 kerää
lollo rosso salaattia
1/4 rsa
silmusalaattia
Valmistus

Laita kiehuvaan suolattuun veteen belugalinssit ja keittele, kunnes ne ovat napakoita. Minulla tässä menee 12 minuuttia, jonka jälkeen sammutan levyn ja annan linssien hetken seistä ennen siivilöintiä.

Leikkaa sipuli kuutioiksi, laita syvään astiaan ja lisää joukkoon etikka, öljy, suola sekä pippuri. Leikkaa sitten tomaatit kuutioiksi ja persilja pieneksi. Lisää nekin sipulien joukkoon. Lisää sitten linssit joukkoon, sekoita ja maistele.

Leikkaa lollo rosso ohuiksi suikaleiksi ja laita syvän lautasen pohjalle. Annostele päälle linssi-tomaattisalaattia ja viimeistele silmusalaatilla.

Katso myös

Uusimmat videot

Embedded thumbnail for Tomaattijäätelö
3 viikkoa 4 päivää ago
Embedded thumbnail for Uunipasta
Yksi kuukausi 2 viikkoa ago
Embedded thumbnail for Tabouleh salaatti
2 kuukautta 1 viikko ago

Nämä elintarvikkeet on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.

Hyvää Suomesta -merkki voi olla pakkauksessa myös näin.

Sydänliiton hyväksymä merkki, joka kertoo suolan ja rasvan kohtuullisesta määrästä.

Merkki osoittaa, että yritys noudattaa Laatutarha-ohjeistoa.