Tomaatit

Terttutomaatti, 500 g rasia

Vaikka kaikkien tomaattiemme maku on vailla vertaa, on yksi silti ylitse muiden: terttutomaatti saa kasvaa rauhassa – ja pitkään. Siksi se tuoksuu raikkaalta ja säilyy pidempään. 

 

Jokaisessa tertussa on 9–10 kukkaa. Poistamme niistä 3–4, jotta kaikki maku siirtyy jäljelle jäävistä kasvaviin tomaatteihin. Kun tomaatit poimitaan kypsinä, on makuelämys omaa luokkaansa ja ulkonäkö on kaunis ja houkutteleva. 

 

NAMS tomaatit poimitaan ja lajitellaan käsin. Pakkaus on 100 % kierrätettävää materiaalia Suomen luonnosta ja se suojaa tomaatit vaurioilta ja bakteereilta. Kun avaat rasian, kätesi ovat ensimmäiset, jotka ovat suorassa kosketuksessa tomaatteihin.


Kirsikkatomaatti

Lajikkeemme nimi on Piccolo ja kasvatamme sitä yksinoikeudella Suomessa.

 

Lajike on voittanut useita eurooppalaisia palkintoja ainutlaatuisen makunsa ansiosta. Valitsimme juuri Piccolon, koska se on kuin karkkia ja tuo iloa jokaiseen päivään. Siinä yhdistyvät täydellisen rapeuden ja pehmeyden sekä makeuden ja happamuuden tasapaino.


Irtotomaatti, 5 kg pakkaus

Sama lajike kuin 500 g rasiassa, mutta on kasvatettu kokonaisina terttuina (tertussa 9–10 tomaattia). Irtotomaatit poimitaan myös käsin, kun ne ovat saavuttaneet täsmälleen oikean punaisen sävyn ja kypsyyden. NAMS-irtotomaattien rakenne on loistava ja maku mahtava.