Tomater

Kvisttomater, 500g ask

Fast smaken av alla våra tomater är oöverträffade så är det ändå en av dom som är bättre än alla andra; kvisttomaterna som får växa i lugn och ro – och länge! Darför doftar de som allra färskast och håller sig färsk längre.

 

På varje kvist växer 9-10 blommor. Vi nyper bort 3-4 av dom blommorna så att smaken dras till de resterande blivande tomaterna. När vi plockar tomaterna helt mogna är smakupplevelsen helt i sin egen klass och utseendet är enastående vackert och förförande.

 

NAMS tomater plockas och sorteras för hand av vår kunniga personal som alltid bär handskar. Paketeringen är gjort av 100% förnybart material (även det genomskinliga fönstret är gjort av träfiber!) av Finska naturen som skyddar de värdefulla tomaterna från skador och bakterier. När du öppnar lådan hemma så är dina händer de första som direkt vidrör tomaterna.


Körsbärstomater

Sortnamnet av våra körsbärstomater är Piccolo. Vi har ensammrätt till dom i Finland. Bara dom bästa odlarna i världen får odla denna gamla men ytterst smakrika körsbärstomat.

 

Piccolo har vunnit många priser i Europa och runtom världen p.g.a. dens enanstående smak. Vi har valt Piccolo för att det är som godis och för glädje till den som har lyckan att äta den och inte för att den producerar många kg – motsatsen är sanningen och vi är stolta att offra produktivitet för denna fantastiska smakupplevelse.

 

I Piccolo förenas knaprighet & mjukhet och söthet & syrlighet i en perfect balans.


Lösa Tomater, 5kg låda

I lösförsäljning hittar man samma sort som i 500g:s asken, men de tomaterna får växa 9-10 stycken per kvist. NAMS-löstomaterna plockas också självklart för hand när dom har fått precis den rätta, djupa röda färgen och mogenheten. NAMS-löstomaternas struktur är utmärkt och smaken otrolig!